Onder het motto ‘samen fietsen is zoveel plezanter’ start WT Merelbeke tijdens het fietsseizoen 2022 met een derde team, het Future team.

Met de opstart van dit team willen we huidige of ex-leden waarvoor het sportieve niveau in de andere teams te uitdagend geworden is, toch de kans blijven bieden om binnen de structuur van WT Merelbeke wekelijks in groep te rijden.

Daarnaast willen we met dit team ook een kader geven voor nieuwkomers of beginnende fietsers die ervaring willen opbouwen om in groep te fietsen.

Zoals het sportieve en het cyclosportieve team, zal ook het future team wekelijks samen fietsen op zondagvoormiddag, met een aangepaste snelheid (max. 25 km/h gemiddeld), een aangepaste afstand (ongeveer 65 km) en een parcours afgestemd op de recreatieve fietser. Er wordt geen volgauto of seingevers voorzien.

Bij interesse om deel uit te maken van dit team, graag een mailtje naar info@wtmerelbeke.be.

Categorie├źn: Info

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.