Het WTM fietsseizoen 2022 gaat zoals steeds van start op de eerste zondag van maart (i.e. zondag 6 maart 2022). Wie wil kennis maken met WT Merelbeke kan vrijblijvend 2 ritten aansluiten gedurende het volledige seizoen. Na de startvergadering zal het ritten schema voor het seizoen 2022 te raadplegen zijn op de website.

In januari ontvangen alle leden 2021 via digitale weg een link om het lidmaatschap eenvoudig te verlengen. Nieuwe leden kunnen vanaf januari ook inschrijven via het inschrijvingsformulier beschikbaar op de website.

Nieuwe en bestaande leden zijn van harte welkom op de startvergadering van Wielertoeristen Merelbeke voor een vooruitblik op het seizoen 2022. Deze vergadering vindt plaats op zondag 30 januari om 19.30u (online meeting). Bij interesse om deel te nemen aan deze meeting, gelieve ons te contacteren via mail (info@wtmerelbeke.be ).

Wie deze winter zijn conditie op peil wil houden, kan nog steeds deelnemen aan de winterritten onder leiding van Luc De Roeck (elke zondag, om 9u aan de kerk van Bottelare).

Categorie├źn: Info

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.