Het fietsseizoen 2021 werd voor het tweede jaar op rij een atypisch fietsseizoen. Door de geldende coronamaatregelen konden we in maart niet op onze normale wijze opstarten. Stelselmatig werden de toegelaten fietsgroepjes groter en groter tot we uiteindelijk weer als volwaardige teams de baan op konden. Als bestuur deed het ons deugd om te zien dat onze leden de fietsvreugde en conditie niet verloren waren en dat er met heel veel enthousiasme weer werd aangesloten bij onze wekelijkse WTM-ritten.

Bedankt aan de parcoursverantwoordelijken die ons week na week een mooie rit of de GPS-file voor de rit bezorgd hebben! Bedankt aan de wegkapiteins, de koprijders en de chauffeurs van de volgwagen! Bedankt aan onze leden voor het enthousiasme tijdens de ritten, de discipline op de weg en het volgen van de coronamaatregelen!

Niettegestaande het atypische fietsseizoen, konden we, op zaterdag 30 oktober 2021, het fietsseizoen toch in schoonscheid afsluiten met ons jaarlijkse WTM eindeseizoensfeest. Het werd een leuke, gezellige avond met veel enthousiaste leden en mooie momenten. Kortom, een mooie afsluiter van het seizoen.

We maakten van de gelegenheid gebruik om onze aftredende en vorig jaar afgetreden bestuursleden in de bloemetjes te zetten:

  • voorzitter Marc Vincent,
  • afgevaardigde van het cyclo-sportief team Géry Desmet
  • administratief medeweker Roland De Keyser
  • penningmeester Rudi Van Lierde.

Talloze jaren hebben zij zich als bestuursleden met hart en ziel ingezet voor onze fietsclub en aan de kar getrokken om WTM als club te laten groeien en te brengen waar de club nu staat.

Marc, Géry, Roland en Rudi: Oprechte dank voor de jarenlange toewijding en het enthousiasme waarmee jullie jullie taken in handen genomen hebben! Geniet van jullie ‘pensioen’ als WTM bestuurslid!

Categorieën: Info

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.