Een klein woordje van onze voorzitter bij het afsluiten van seizoen 2020

Beste leden,
Toen we op de startvergadering in februari ons jaarprogramma kenbaar maakten , was er van Corona of van een lockdown nog geen sprake.

Intussen is ons vreemde fietsjaar achter de rug en zijn we door omstandigheden op tal van regeltjes en aanpassingen gestoten die we niet voor mogelijk hielden.

Hoe raar was het niet, om dit jaar maar matig te kunnen genieten van wat ooit normaal was, namelijk onze clubritten op zondagvoormiddag, zelfs onze buitenlandse reis en onze familienamiddag noodgedwongen te moeten schrappen.

Dit virus heeft ongetwijfeld ons seizoen vergald. 

Toch durf ik te hopen dat iedereen op zijn manier, individueel of in beperkte groep heeft kunnen fietsen … het goede weer was alvast graag meegenomen.

Dit jaar dan ook geen boekje jaarverslag, geen jaarklassement, geen kampioenen en keizers.

Toch mijn bijzondere dank aan, collega’s van het bestuur, de parcoursverantwoordelijken, de chauffeurs van de volgwagens, de wegkapiteins, de koprijders en de leden die onze maatregelen ivm het coronavirus strikt hebben opgevolgd. Allemaal dank voor jullie engagement. Eveneens respect voor de leden die er voor gekozen hebben om niet te komen fietsen omdat ze zich niet veilig voelden.

Zoals aangekondigd op de startvergadering stoppen Rudi en Roland als bestuurslid van onze fietsclub. Ik had zo graag samen met alle leden deze twee toppers bedankt op het eindejaarsfeest en samen met het ganse team stevig geapplaudiseerd voor hun jarenlange onbeperkte inzet. Maar helaas kan dat voorlopig niet … maar wees gerust we vinden later wel een geschikt moment.

We kijken samen uit naar het volgende fietsseizoen. Laat ons optimistisch zijn en hopen dat we zo vlug mogelijk terug kunnen proeven van wat ooit normaal was.

Draag zorg voor jezelf, je naasten en je omgeving. Vergeet vooral ook niet te genieten, maar doe het met gezond verstand en respect voor je medemensen.

Maart 2021 zal er vlug zijn. Zorg ervoor dat je met vol enthousiasme en helemaal opgeladen klaar bent om er in te vliegen. Voluit gaan voor alle plannen die we hebben zodat we ook ten volle kunnen genieten van onze speciale fietsmomenten.

Sportieve fietsgroeten,

Jullie voorzitter,

Marc

Categorieën: Info

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.